25 balandžio, 2022

Čerpių kvadrato kaina


Turbūt daug kam teko girdėti apie čerpes, jų privalumus bei dažną pasirinkimą. Tačiau neretai žmonės palieka visą namų statybą, apdailą ar remontą tik specialistams, o patys nesidomi galimais pasirinkimais. Tai nei gerai, nei blogai – taip tiesiog yra. Tačiau šiandien mes kviečiame Jus iš arčiau susipažinti su čerpėmis. Bendrų dalykų išmanymas, supratimas padės tada, kai reikės pasirinkti iš siūlomų variantų, labiau suprasti, kokia reikalinga (ar reikalinga) speciali priežiūra ir t.t. O ir ne veltui sakoma, kad tai, ką išmoksi, ant pečių nenešiosi, tad pradėkim nuo pradžių.

Cerpiu kvadrato kaina
Vienos dažniausiai pasirenkamų yra keraminės čerpės

Kas tos visų išgirtos čerpės?

Čerpės, tai yra gan populiaristogo dangos medžiaga, kuri Lietuvoje pradėjo vis labiau populiarėti jau XV amžiuje. Ar žinote, koks ypatingas įrankis pagamindavo iš molio čerpes? Kruopštaus ir darbštaus žmogaus rankos.  Jos gali būti keraminės, cementinės, betoninės, kartais stiklinės ir t.t. Vienos dažniausiai pasirenkamų yra keraminės čerpės. Tai natūraliai išgaunama stogo dangos medžiaga: ji nereikalauja chemijos nei gamybos metu nei po jo. Čerpės gaminamos yra iš molio. Patogu tai, jog keraminės čerpės gali būti plokščios, banguotos, lovinės, kraiginės – pasirinkimas išties platus. Taigi, kas yra čerpės maždaug aišku? O ar žinote kokie yra šios stogo dangos privalumai ir kokia čerpių kvadrato kaina? Jeigu ne, skaitykite toliau.

Cerpiu kvadrato kaina
Čerpių privalumai – ilgaamžiškumas, natūralumas, platus pasirinkimas

Čerpių privalumai

Jeigu reikėtų išvardinti visus keraminių ar kitokių čerpių privalumus, tikriausiai neužtektų dienos. Išvardinsime, mūsų nuomone, itin svarbius pliusus.

Ilgaamžiškumas. Neaišku, ką reikėtų padaryti, kad stogas dengtas čerpėmis susidėvėtų ar kitaip nukentėtų. Jis atlaiko didelį svorį, nepriklausomai nuo to, ar tai bus didelis kiekis sniego ar darbininkai užlipę ant stogo. Šis stogas nebijos sušalti, sukaisti, sušlapti. Jeigu vis dėl to nutiktų taip, jog stiprus uraganas, kruša ar kitoks „priešas“ įlenktų ar suskaldytų čerpę, ją labai lengvai galima pakeisti nauja. Šios nereikalauja ypatingos priežiūros, o remontas yra paprastas.

Natūralumas. Jeigu galite rinktis natūralų gaminį ir nenatūralų, natūralų maistą ir visiškai nesveiką, natūralų audinį ir sintetinį – kas laimės? Atsakymas turbūt aiškus, todėl suprantama, kodėl čerpės visada „on top“. Bėgant metams nekinta ne tik čerpių funkcija, kokybė, bet ir išvaizda – stogas visada atrodys taip, tarsi tik ką pasistatėte namą. O tokį namą juk ir parduoti lengviau, tiesa?

Platus pasirinkimas. Šiandien čerpių pasirinkimas yra toks platus, jog galima rinktis ne tik formą, dydį, bet ir spalvą, atspalvį. Kaip sakoma, čerpės įtinka net išrankiausiems. Privalumus galima būtų vardinti ir vardinti, bet…

Galbūt verta apsilankyti UAB „Arpekas“?

Profesionalus šios įmonės kolektyvas patars, padės ir pakonsultuos. Čia prekiaujama ne tik čerpėmis, bet rasite ir tokių reikalingų dalykų kaip: stogo langai, laiptai, aksesuarai, liukai, tarpinės, latakai ir t.t. Po konsultacijos, priklausomai nuo pasirinkimo, norimų čerpių, sužinosite, kokia yra čerpių kvadrato kaina ir kitus aktualius dalykus. Šiai įmonei rūpi kokybė, todėl pasirinkę jų produktus, nenusivilsite.

Didesniems užsakymams taikome papildomas nuolaidas.
Kainas ir visas įsigijimo sąlygas sužinosite telefonu: 8-685 71902 arba užpildę užklausos formą.



Naujienos , , ,